+46709906063

Frakt & Leverans

FRI FRAKT

Den nya globala världen ger möjligheter att köpa produkter där de är som billigast. De flesta produkter kommer direkt från fabrik och man erbjuder fri frakt till Europa, vilket vi sedan skickar vidare till våra slutkunder. Från lager i Kina med ePacket eller EMS och i  USA med USPS.

VI VERKAR I HUVUDSAK I SVERIGE
men vi kan frakta till andra länder.

Vi är ju en sk dropshipping service så vi kan leverera direkt till en massa länder, men i huvudsak håller vi oss i Sverige och inom EU.s tullunion. Vill ni skicka någon annan stans kontaktar ni oss och så tar vi reda på hur det skall fungera och vad det kostar.

TULL OCH MOMS

Vi är inte ansvariga för eventuella tullavgifter när produkten har sänts. Genom att köpa våra produkter, samtycker du att en eller flera förpackningar kan levereras till dig och kan få tullavgifter när de anländer till ditt dig.

FRAKT TIDER

Frakttider till Sverige varierar beroende på varifrån produkten skickas:

Från Plats *Beräknad leveranstid
USA 10-30 Arbetsdagar
Kanada, Europa 10-30 Arbetsdagar
Australien, Nya Zeeland 10-30 Arbetsdagar
Mexiko, Central Amerika, Syd Amerika 15-30 Arbetsdagar
Max leveranstid – 60 bankdagar.

*Detta inkluderar inte 2-5 arbetsdagar processtid.

SPÅRA DIN FÖRSÄNDELSE.

Efter att din beställning är skickad erhåller du ett spårningsnummer. På grund av att produkter kan skickas från olika fabriker från olika länder kan det ibland vara så att ett spårningsnummer inte är aktuellt. En eller flera prudukter kan fraktas i separata förpackningar om leverantören behöver göra det av logistiska anledningar.

Kontakta oss om du har några fler frågor

© Copyright 2024. All Rights Reserved
5 Tjänster T5 AB
Orgnr: 556417-2707 Innehar F-skatt sedan 1991

Varukorg

×